viernes, 7 de mayo, 2021  |  
La Llosa aprova l’avantprojecte de renovació del Col·legi Vicente Faubell Zapata per valor d’1.237.345 euros La Llosa aprova l’avantprojecte de renovació del Col·legi Vicente Faubell Zapata per valor d’1.237.345 euros

- 1 julio, 2020 -

La Generalitat assumirà els costos de les obres mentre que els de realització estaran a càrrec del consistori La Llosa aprova l’avantprojecte de renovació del Col·legi Vicente Faubell Zapata per valor d’1.237.345 euros

La Generalitat assumirà els costos de les obres mentre que els de realització estaran a càrrec del consistori

Castellón Información

L’Ajuntament de La Llosa, en sessió plenària, ha aprovat l’avantprojecte de reforma i millora del Col·legi Vicente Faubell Zapata dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Així, el projecte compta amb un pressupost d’1.237.345,68 euros. Després de l’aprovació en el ple, l’avantprojecte s’ha enviat a la Conselleria d’Educació per a la seua aprovació i realització.

L’alcalde, Ximo Llopis, ha indicat que fins a arribar a aquest punt, s’han dut a terme diverses reunions amb membres de l’AMPA i del Consell Escolar, així com s’ha mantingut contacte i s’han coordinat esforços amb la Generalitat.

Cal ressaltar que l’Ajuntament assumirà els costos de realització de l’avantprojecte, mentre que les obres seran a càrrec de la Generalitat.
Whatsapp Telegram