Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 19:58

La Diputació col·labora en el finançament del transport adaptat per als usuaris del Rinconet

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

El cost total del servei és de 36.178,80 euros i serà prestat per la Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica Cocemfe-Castelló

La Diputació de Castelló ha firmat una col·laboració a tres bandes a través de la qual és destinaran 19.075,38 euros al finançament del transport adaptat per als usuaris de l'associació 'El Rinconet'. La resta de les parts implicades són la Fundació Caixa-Castelló amb una aportació de 3.500 euros, l'Ajuntament de Vilafamés amb una aportació de 3.000 euros i la mateixa associació amb una aportació de 10.603,42 euros. Així, el cost total del servei és de 36.178,80 euros i serà prestat per la Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica Cocemfe-Castelló.

La vicepresidenta i diputada provincial de Benestar Social, Patricia Puerta, destaca que l'ajuda "assegura l'assistència a un col·lectiu especialment vulnerable i al que les administracions tenim la responsabilitat d'atendre". "A més a més, es millora la qualitat de vida de les famílies, ja que es garanteix el transport quan els seus familiars no poden efectuar-lo", ha afegit la diputada provincial.

Puerta també ha destacat el fet que l'autonomia personal és, sense dubte, una motivació per a aquesta Diputació i per a l'àrea de Benestar Social, per la qual cosa, no deixarem d'impulsar col·laboracions com aquesta per ajudar al respecte".

El Rinconet és una associació amb seu en Vilafamés constituïda per pares, mares i familiars de persones amb discapacitat intel·lectual. Treballen des de fa quasi quaranta anys per a oferir-li als usuaris i usuàries una millor autonomia personal, qualitat de vida i integració social.