Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 18:59

La ciutat de Castelló reivindica hui els drets del col·lectiu Lgtbiq+

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

Les associacions locals han creat una plataforma cívica a la ciutat que lluita per la igualtat d'aquestes persones

Castellón Información

Els col·lectius en defensa dels drets de Lgtbiq+ de Castelló s'han donat cita per a commemora un Día de l'Orgull marcat per les mesures se seguretat sanitàries. Representants d'aquests col·lectius han llegit un manifest dedicat a les dones, en què han reivindicat la igualtat de les persones lesbianes, bisexuals i transsexuals.

La regidora de Feminismes i Lgtbi, Verònica Ruiz, i altres membres de l'equip de govern han acompanyat les entitats locals durant un acte en el qual s'ha reivindicat els drets laborals, sanitaris, reproductius i socials de les dones i, especialment, de les dones LBT.

Castelló Dia de l'Orgull 2020

En aquesta mateixa línia i sota l'eslògan 'Dones LTB: Sororitat i feminisme' la regidoria de Feminismes i LGTBI ha programat la V Mostra de Cinema Afectiu-Sexual, 'Queerzine 2020'. La cartellera obrirà dimarts 30 de juny amb la pel·lícula 'Mapplethorpe', a les 20.00. Durant tota la setmana, a la mateixa hora, el Teatre del Raval acollirà una projecció diferent per a commemorar aquesta edició de l'Orgull .

Cal recordar que els col·lectius locals ha creat la plataforma cívica Lgtbiq+ de Castelló. La formació aglutina Castelló Lgtbi, el Consell de la Joventut, Queer Fest i Salusex-UJI, entitats que treballen per la igualtat i la defensa dels drets de les persones Lgtbiq+.