Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

La cavalcada de Reis torna a Nules dos anys després de ser cancel·lada per la pandèmia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta cavalcada comptarà per una banda amb la tradicional desfilada amb carrosses amb cavalls; i per altra, amb un espectacle que tindrà lloc a la plaça Major

Un pessebre vivent i teatralitzat, actuacions de música en directe, espectacles i altres novetats formaran part enguany de la Cavalcada de Reis que tindrà lloc a Nules el pròxim dijous per la vesprada.

En aquest sentit, la cavalcada transcorrerà per l’itinerari tradicional que es reprén després de dos anys, donat que com a conseqüència de la pandèmia no es va poder celebrar de la mateixa manera.

Així doncs, aquesta cavalcada comptarà per una banda amb la tradicional desfilada amb carrosses amb cavalls; i per altra, amb un espectacle que tindrà lloc a la plaça Major i que comptarà amb l’Adoració dels Reis Mags amb un pesebre vivent amb diàlegs entre els diferents personatges.

També hi haurà una actuació de nadales en directe cantades per professionals que estaran acompanyats per la música d’un piano que hi haurà a la mateixa plaça.

Igual que en anys anteriors per seguretat no es llençaran caramels encara que seran els Reis Mags els quals els repartiran en ma a aquells xiquets i xiquetes que s’acosten als baixos de l’Ajuntament a saludar-los una vegada finalitzada la cavalcada.

Precisament, hui han estat a Nules els Patges Reals per a recollir les cartes dels més menuts, i als baixos de la casa consistorial s’han instal·lat dos bústies per a que els xiquets i xiquetes puguen tirar les seues cartes.

Amb tot, des de la regidoria de Tradicions, Rosa Gavaldá, assenyala que “enguany Nules i Mascarell tindran una cavalcada molt especial per a que els nostres xiquest i xiquetes celebren aquest dia amb il·lusió després d’aquests darrers anys en els quals no s’ha pogut realitzar la recepció dels Reis Mags com estem acostumats”.

De fet, aquesta setmana ha tingut lloc una reunió de coordinació per a ultimar tots els detalls. Per tant, cal recordar que la cavalcada de Nules està prevista a les 18.30 hores i la de Mascarell a les 20.00 hores.