Noticias Castellón
jueves, 05 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:17

Els candidats vila-realencs voten i animen a la ciutadania a fer-ho malgrat la pluja

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

Com és habitual, els diferents candidats a l’alcaldia de Vila-real han exercit el seu dret de vot al llarg del matí

Els candidats a l’alcaldia de Vila-real han exercit el seu dret de vot al llarg del matí. Un matí passat per aigua on han demanat a la ciutadania que acudisquen a votar malgrat el mal temps i la pluja. El més matiner ha sigut el candidat de Ciutadans, Domingo Vicent. Al voltant de les 10.00 hores,l’alcalde de Vila-real i candidat del PSPV-PSOE local, José Benlloch, ha votat en el col·legi de La Lira. Aproximadament una hora després ho ha fet el candidat del Partit Popular, Adrián Casabó, en el Espai Jove de la ciutat. 

José Benlloch, PSPV-PSOE

El candidat socialista ha mostrat la seua il·lusió i ha volgut agraït a tots els implicats que han ajudat a que puga ser una realitat. També ha demanat a la gent que exercisca el seu dret de vot i que pensen que la decisió serà “per a quatre anys”.

Adrián Casabó, Partit Popular

El candidat popular s’ha mostrat orgullós: “Hi han poques coses que et puguen fer sentir més orgullós que ser l’alcalde Vila-real”. Així mateix també ha animat als veïns de la ciutat a exercir el seu vot per a “decidir quin serà el futur de la ciutat.

Domingo Vicent, Ciutadans

El candidat de Ciutadans ha sigut el primer en votar aquest matí per a després continuar treballant amb els seus apoderats.