Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 23:52

El PP garanteix el treball que permeta ampliar el col·legi de Peníscola després d’un lustre de bloqueig per part del Consell

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Beatriz Gascó es reuneix amb l’alcalde, Andrés Martínez, i el regidor d’Educació a Peníscola, Ramón Simó, per a exigir “un Consell sensible amb les necessitats dels alumnes que hui segueixen sense gaudir d’un col·legi que responga a les necessitats de la comunitat educativa”

La diputada autonòmica del PPCV, Beatriz Gascó, ha denunciat hui a Peníscola al costat del seu alcalde, Andrés Martínez, el bloqueig d’un Consell “que ha sotmés durant prop de cinc anys a centenars d’alumnes d’Infantil que continuen esperant en aules prefabricades el col·legi definitiu que l’Ajuntament reclama des de 2018. “Peníscola segueix sense obtindre la delegació d’obres que permeta executar l’ampliació, amb una nova línia, del col·legi Jaume Sanz i garantir amb això que escolars que ocupen contenidors puguen gaudir d’un centre definitiu”.

Per a Gascó, “és injustificable que durant 4 anys el Consell de Ximo Puig li haja negat a Peníscola l’autorització per a executar aquesta ampliació”. Sotmés a contínues modificacions de projecte, “l’última es va enviar a final del passat any i seguim pendent de l’aprovació”, ha manifestat el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Peníscola, Ramón Simó.

En opinió de Gascó, “aquest bloqueig, totalment conscient, respon a una decisió clara del Govern de Ximo Puig de bloquejar a Peníscola aquesta obra només per una qüestió política: és el PP el que governa a l’ajuntament”. Una decisió “absolutament sectària” que “estem decidits a resoldre res més arribem al Consell amb un president, Carlos Mazón, sensible amb les necessitats dels ciutadans, independentment del color polític de l’ajuntament”, ha manifestat la diputada autonòmica del PPCV.

La realitat, ha lamentat Gascó, “és que hui alumnes que podrien estar ocupant un col·legi definitiu, segueixen castigats pel Consell de Ximo Puig en aules prefabricades”. “Una autèntica vergonya que estem decidits a resoldre tan prompte com governem”. “No hi ha excuses per a justificar aquest retard indegut que, a més, “està provocant una saturació del col·legi Jaume Sanz absolutament injusta”.

Gascó ha manifestat el seu compromís de “treballar pel futur del centre” i aprovar l’execució de l’obra “com més prompte millor”, “perquè és el que mereixen tants alumnes i docents que hui, després de quasi cinc anys d’un Consell incapaç, segueixen castigats per la política sectària de PSOE i Compromís”.