Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

El col·legi Ambaixador d’Almassora inicia la mudança per a executar l’enderrocament aquest mes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

El centre educatiu empaqueta els estris que traslladarà la constructora al bloc nou

El col·legi Ambaixador Beltrán d'Almassora ha iniciat la mudança al nou bloc amb l'empaquetat de tots els estris i materials que l'empresa constructora del centre traslladarà durant aquesta setmana a l'edifici nou. La mudança permetrà derrocar el vell bloc, que dona al carrer Sant Crist, i així iniciar en aqueix punt la construcció de les pistes esportives. D'aquesta manera, Almassora estrenarà el complex educatiu coincidint amb l'inici del curs escolar el pròxim 12 de setembre.

Les regidores d'Educació i Joventut, Raquel Barberà i María Luisa Renau, respectivament, han visitat el centre per a conéixer el cronograma de treball marcat per la constructora Añil. No en va, el seu contracte d'adjudicació de les obres de l'Ambaixador Beltrán inclou el trasllat del mobiliari al nou recinte, que està ja en la fase final de l'edificació.

Així, els operaris de la signatura que també va executar les obres del col·legi Regina Violant d'Almassora s'encarregaran durant els pròxims dies de recollir tots els materials embalats per la comunitat educativa en cadascuna de les classes del vell edifici principal per a depositar-les en les noves dependències. La mudança quedarà emmagatzemada en espais comuns i amplis com el menjador fins que acaben els últims detalls de la construcció.