Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:16

Advertisement
Advertisement

Del Pozo (CS) insta el Consell sol·licitar a la Unesco que declare les illes Columbrets: Reserva de la Biosfera

Tiempo de Lectura: 55 segundos

Noticias Relacionadas

El candidat de Ciudadanos: “Les Columbretes posseeixen una enorme riquesa en flora i fauna, tant en la superfície insular com en els seus fons marins”

El candidat de Cs de Castelló per a les pròximes eleccions municipals, Eduardo del Pozo, continua desenvolupant les seues funcions en Les Corts Valencianes. En aquesta ocasió, ha presentat una iniciativa sobre la reserva natural de les illes Columbrets.

L’arxipèlag de xicotetes illes volcàniques pertany administrativament al municipi de Castelló malgrat estar a quasi 60 km de distància de la costa. El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Castelló considera que “les Columbrets posseeixen una enorme riquesa en flora i fauna, tant en la superfície insular com en els seus fons marins”.

Eduardo del Pozo com a diputat autonòmic ha proposat a la Generalitat que el Ministeri de Transició Ecològica sol·licite la declaració per la Unesco de les illes Columbrets com a Reserva de la Biosfera, que com diu el també candidat de CS a l’alcaldia de Castelló, “tal reconeixement posaria en valor aquest ecosistema, millorant la seua protecció i conservació”.

Advertisement
Advertisement