Noticias Castellón
miércoles, 30 de noviembre del 2022 | Última actualización: 01:34

Compromís per Almassora tria per unanimitat Julià Gómez com a candidat a l'alcaldia del municipi

Tiempo de Lectura: 2 minutos

Noticias Relacionadas

Julià Gómez encapçalarà una llista molt renovada que suma noves energies i dinamisme i també experiència en gestió municipal

Nova etapa: Compromís per Almassora concorrerà als propers comicis municipals amb una llista renovada; amb nous lideratges; amb noves incorporacions i amb noves energies. I ho farà, a més a més, compaginant la il·lusió, el vigor i el dinamisme de les noves incorporacions amb el coneixement i l'experiència en la gestió municipal.
L'encarregat de liderar aquest nou període i d'encapçalar la llista electoral serà Julià Gómez. El candidat de Compromís, triat per unanimitat per l'assemblea local de la coalició, assumeix el repte amb "moltes ganes de treballar amb un equip de persones que vertebrarà una alternativa per a transformar Almassora, amb la il·lusió de poder participar en els canvis que la gent necessita i amb la responsabilitat que suposa intentar millorar la vida de les persones".

Igual que el diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, el cap de llista d'Almassora, Julià Gómez, és mestre d'Educació Física de professió. Educador per vocació en el sentit més ampli de la paraula -mestre i fill de mestres i també formador de mestres, ja que des de fa quasi una dècada imparteix cursos per professorat a centres educatius d'arreu de les comarques de Castelló i València- Julià Gómez és una persona activa en el teixit social d'Almassora. Amant de la música, està vinculat com a pare a l'Escola de Música d'Almassora. Així mateix, forma part com a alumne i músic de la Colla de Dolçainers i Tabaleters les Goles d'Almassora, per la qual cosa participa en nombrosos esdeveniments de la Associació Cultural el Torrelló i de l'agenda festiva local. Gran amant de l'esport, aficionat a la bicicleta especialment, també va exercir en el passat de monitor en la Piscina Municipal d'Almassora.

Julià Gómez ha aprofitat per donar les gràcies per la confiança que ha dipositat en ell el col·lectiu de Compromís per Almassora. A més a més, ha tingut paraules d'agraïment també cap a l'anterior candidata, l'exalcaldesa Susanna Nicolau, de qui pren el relleu, i cap a la resta de candidats, militància i simpatitzants que "des de fa molts anys han sumat esforços compartits per millorar el nostre poble".