Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:13

Compromís condemna la “col·laboració” de l’Ajuntament de Castelló amb Grups antiavortistes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Vera Bou: “És inacceptable que l’Ajuntament done suport a grups que intimiden i violenten a les dones per exerceixen el seu dret a decidir si desitgen o no ser mares”

El grup municipal de Compromís per Castelló es pronuncia amb fermesa contra el col·laboracionisme de l‘Ajuntament de Castelló amb grups antiavortistes. Així ho ha expressat la co-portaveu de la formació a l’Ajuntament, Vera Bou: «Estem profundament preocupats per l’emblanquiment a aquestes entitats que busquen limitar el dret fonamental de les dones a decidir sobre la seua maternitat».

Bou ha condemnat enèrgicament que el regidor de Vox, Alberto Vidal, haja obert les portes de l’ajuntament a l’associació ultra: «És un afront als drets i la llibertat de les dones, i el pitjor és que té el beneplàcit de l’alcaldessa».

Compromís considera que és inacceptable que l’Ajuntament de Castelló, sota el govern del PP i Vox, estiga fent costat a grups que «exerceixen pressió, intimidació i violència contra les dones que simplement estan el seu dret a decidir si desitgen o no ser mares», va declarar Vera Bou. «La llibertat d’elecció és un pilar fonamental dels drets de les dones, i no podem permetre que se soscave o restringisca de cap manera».

Compromís per Castelló reitera el seu compromís amb la igualtat de gènere i la defensa dels drets de les dones, inclòs el dret a l’avortament legal i segur. Exigeixen que l’Ajuntament done suport i protegisca l’autonomia de les dones en la presa de decisions sobre el seu propi cos i la seua maternitat.

«Instem l’alcaldessa Begoña Carrasco a reconsiderar la seua col·laboració amb grups antiavortistes i a respectar els drets i la llibertat de les dones de Castelló» ha conclòs Bou.