Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 12:54

L'alumnat dels col·legis de Vila-real s'han apropat a la tradició amb 'Dibuixem la nostra fundació. 747 anys de Vila-real'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

Els dibuixos premiats del concurs es troben entre els diferents nens i nenes del col·legi Consolació, Fundació Flors, Ceip Angelina Abad, Ceip Cervantes i Ceip Pascual Nácher

Castellón Información

La Regidoria de Tradicions de l'Ajuntament de Vila-real ha promogut un concurs de dibuix entorn la fundació de la ciutat de Vila-real entre els col·legis de la zona. Així doncs, s'han rebut un total de 220 treballs d'alumnes de primària dels centres educatius de la ciutat en la primera convocatòria del concurs 'Dibuixem la nostra fundació. 747 anys de Vila-real'. Aquesta iniciativa és una de les novetats de la programació que la regidoria ha dissenyat per a celebrar els 747 anys de la fundació de la ciutat amb activitats adaptades a la situació de pandèmia.

Estem molt satisfets de l'acolliment que ha tingut el concurs i agraïm de manera especial la implicació dels centres educatius perquè els escolars coneguen la història i els orígens de Vila-real”, explica la regidora de Tradicions i Relacions Institucionals, Noelia Samblás. Davant l'elevada participació, la regidoria ha decidit premiar un total de set dibuixos, un per cada centre participant, encara que en el cas del col·legi Pascual Nácher s'han triat dos treballs perquè hi haja representació de l'alumnat de primer cicle de primària.

Els dibuixos premiats són de 4t de primària del col·legi Consolació; 6é de primària del col·legi Fundació Flors; 4t de primària del Ceip Angelina Abad; 4t de primària del Ceip Cervantes; i 6é i 1r de primària del Ceip Pascual Nácher. A tots ells se'ls entregarà una reproducció en 3D de la figura del fundador, el rei Jaume I. A més als 220 participants se'ls farà arribar un diploma d'agraïment.

De la mateixa manera, la regidoria de Tradicions difondrà a través de les seues xarxes socials tots els dibuixos perquè tota la ciutadania puga veure les creacions dels escolars sobre la fundació de Vila-real.