martes, 7 de diciembre, 2021  |  
Cancel·lats els concerts programats per a avuí al Pinar a causa de la plutja Cancel·lats els concerts programats per a avuí al Pinar a causa de la plutja

- 31 julio, 2021 -

M-Clan trasllada el seu concert a demà a les 22.30 i la devolució de les entrades serà via email Cancel·lats els concerts programats per a avuí al Pinar a causa de la plutja

M-Clan trasllada el seu concert a demà a les 22.30 i la devolució de les entrades serà via email

Castellón Información

Els Concerts del Pinar, que tenen lloc al pinar del Grau de Castelló, cancel•len hui les actuacions programades (Green Valley, Bandits i Youthical Vybz) per la pluja d’aquesta vesprada. El terra del recinte es troba impracticable i també es cancel•la per riscos elèctrics a l’escenari. La previsió del temps impossibilita que els concerts es puguen dur a terme. Amb tot, el festival continua demà amb l’actuació de Nadia Sheikh a les 21:15 hores, de M-Clan a les 22:30 hores i, finalment, de la banda castellonenca The Black Beat a les 00:00 hores.

Dorian va actuar ahir als Concerts del Pinar juntament amb la banda nacional Cuchillas. Els assistents als concerts pogueren gaudir de la música del grup de Barcelona, qui anunciaren en concert que estan treballant en un nou disc que sortirà a principis de l’any vinent. Amb un públic més que entregat, els Concerts del Pinar van concloure a les 00:30 hores.

L’organització del festival ha habilitat dues zones diferenciades (una de consum i altra de concerts) per tal de garantir les mesures sanitàries i evitar contagis de Covid-19. A més, en la zona dels concerts, el públic ha de portar la mascareta en tot moment i ha d’estar asseguda. Els grups de cadires estan separats per 1’5 metres de distància amb el nombre màxim de persones estipulat per sanitat.

En la zona de consum, per altra banda, el públic pot consumir (menjar o aigua) assegut a les cadires i tractant de portar la mascareta en tot moment si no s’està consumint.

 

 

 

 

 

Whatsapp Telegram