sábado, 31 de octubre, 2020  |  
El turisme es converteix en una de les prioritats de Cabanes El turisme es converteix en una de les prioritats de Cabanes

- 6 agosto, 2020 -

La població acull una reunió en la que es van discutir diverses línies per a dinamitzar la zona El turisme es converteix en una de les prioritats de Cabanes

La població va acollir una reunió en la que es van discutir diverses línies d’actuació per a dinamitzar la zona

Castellón Información

El dilluns Cabanes va acollir una reunió convocada per l’Associació Intermunicipal Plana de l’Arc en la qual van participar una vintena d’empresaris i empresàries de Cabanes i La Ribera. La trobada va comptar amb hotelers, càmpings i altres ens del sector turístic, així com diversos grups de veïns, veïnes i associacions veïnals.

La reunió es va realitzar amb la intenció de mostrar al sector turístic diverses línies d’actuació per a dinamitzar el turisme de la zona i posar en valor el territori. Així, cal destacar la bona acollida que ha tingut la trobada a Cabanes entre totes les realitzades en els diferents municipis que formen part de l’Associació Intermunicipal Plana de l’Arc.

Aquestes trobades s’estan realitzant per a donar a conéixer el Pla de Dinamització i Governança turística que es duu a terme amb la Diputació de Castelló i Turisme Comunitat Valenciana. El pressupost és de 900.000 euros per als pròxims 3 anys. Un altre objectiu de les reunions és conéixer les opinions dels assistents i amb el recollit presentar un Pla Estratègic el mes de setembre.

Google+
Whatsapp Telegram