Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

Cabanes millora les instal·lacions de Serveis Socials amb una subvenció de la Diputació

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

El nou local alberga tots els serveis relacionats amb aquest àrea en un nou edifici més funcional i totalment accessible

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha visitat junt a l’Alcaldessa de Cabanes i diputada provincial, Virginia Martí, les noves instal·lacions de serveis socials que s’han construït en la localitat.

Aquestes instal·lacions han sigut dotades d’equipament gràcies a la subvenció que la Diputació ha adjudicat a la Mancomunitat Plana de l’Arc, destinada a dotar de recursos econòmics a les zones bàsiques d’atenció primària.

El nou local alberga tots els serveis relacionats amb aquest àrea en un nou edifici més funcional i totalment accessible. Les obres han consistit en la demolició de part de l’edifici anterior, i construcció, en planta d’accés, de tres nous espais dedicats a consultes de Serveis Socials i psicologia, un espai dedicat a administració i zones comuns.

En la primera planta s’ha habilitat un espai per a situar el Servei per a la Promoció de l’Autonomia Personal. També s’han creat espais necessaris és aquest tipus d’edificis, com són una sala polifuncional, un magatzem i una zona de descans per a les persones que treballen en el centre.

Advertisement
Advertisement