Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 22:05

L’ Ajuntament de Betxí sol·licitarà 200.000 euros al Ivace per a millorar les àrees industrials de la localitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Es crearà un pump track en el polígon del Molí Llop i es milloraran els accesos a la zona industrial sud

Castellón Información

El ple de l’Ajuntament de Betxí ha aprovat la sol·licitud d’ajudes a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana per a millorar les àrees industrials de la localitat. En total, el govern que lidera Alfred Remolar sol·licitarà 200.000 euros a l’organisme autonòmic.

El pla industrial del consistori per a enguany se centrarà principalment en la remodelació del polígon del Molí Llop i l’àrea empresarial sud. D’aquesta manera, se satisfaran les demandes del sector industrial en dues zones que alberguen més d’una desena d’empreses. La finalitat és continuar millorant la seguretat i competitivitat dels polígons de Betxí, com en anys anteriors, oferint nous serveis i infraestructures.

Entre les actuacions previstes en 2022 en l’àrea del Molí Llop, es milloraran els accessos al polígon i s’instal·larà un pump track, una pista de xicotetes dimensions amb pendents i corbes per a recórrer-la amb bicicleta, patins, skate o fins i tot patinet. Aquests nous circuits han adquirit gran popularitat en els últims anys i, amb aquest projecte, Betxí es posa a l’avantguarda de l’oci sobre rodes.

Respecte a la zona industrial sud, es millorarà el pavimentat i els accessos, sobretot al Carrer Vilavella. A més, es renovaran els senyals viaris i la il·luminació, s’augmentarà el nombre de papereres, s’instal·laran aparcaments per a bicicletes i es perfeccionarà la pàgina web dels polígons industrials.

El primer edil, Alfred Remolar, ha destacat que “l’ajuntament continua treballant any rere any perquè l’IVACE ajude a la localitat i es continue invertint en les zones industrials, satisfent les peticions i necessitats de les empreses locals i afavorint la creació de noves oportunitats”.