Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 20:47

L’Ajuntament de Betxí licita les obres per millorar la il·luminació i el so del pati del Palau Renaixentista

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

El projecte ha rebut una ajuda del programa de l’1% Cultural del Ministeri de Foment destinat a la conservació i millora del patrimoni històric

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha comunicat que ha aprovat traure a licitació les obres del pati renaixentista del Palau-Castell, projecte que ha rebut una ajuda del programa de l’1% Cultural del Ministeri de Foment que està destinat a contribuir a la conservació i millora del patrimoni històric.

Els treballs se centraran principalment en la restauració de les columnes del pati renaixentista i la instal•lació de so i il•luminació en el mateix espai per a poder organitzar espectacles musicals, culturals i diferents esdeveniments.

Aquest projecte se suma als treballs que l’els pròxims mesos es realitzaran en l’última fase de restauració del Palau, ja que fa unes setmanes es coneixia que Betxí rebrà els fons autonòmics per a poder posar en marxa les últimes obres i finalitzar la recuperació d’un dels monuments més emblemàtics de la localitat.

D’aquesta manera, si se segueix el pla previst, després d’una dècada de continus treballs, la restauració completa del Palau-Castell serà una realitat l’any pròxim amb les obres de l’última fase.