Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 14:11

Advertisement
Advertisement

Betxí es mostra favorable a l’instal·lació a la localitat d’un càmping amb habitacions bambolla

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

Es situarà en la zona de la Mina, als peus de la Serra d’Espadà, dins d’un paisatge idíl•lic entre la naturalesa per a observar les estrelles

L’Ajuntament de Betxí ha rebut esta setmana la proposta a través d’una Declaració d’Interès Comunitari (DIC) per a la construcció d’un càmping de luxe amb habitacions bombolla que s’instal•laria en la zona de la Mina, als peus de la Serra d’Espadà, dins d’un paisatge idíl•lic entre la naturalesa per a observar les estrelles.

Aquests complexos han guanyat molta popularitat en els últims anys pels visitants apassionats per la naturalesa, per l’astrologia i el turisme sostenible. Amb habitacions integrades completament en l’ambient, aquests càmpings tenen un impacte mínim en l’ecosistema.

La localitat de la Plana Baixa és un lloc idoni per a aquest tipus d’allotjaments turístics, ja que compta amb zones naturals, no excessivament muntanyenques, i amb una gran quantitat de rutes de senderisme que recórrer, una altra de les activitats que busquen molts dels hostes d’aquests càmpings. A més, la proximitat a la mar és un altre dels seus grans atractius.

Fonts municipals han assenyalat que el consistori recolzarà la proposta perquè és un dels pocs municipis de la Plana que no compta amb cap instal•lació per acollir visitants i a més es tracta d’una proposta innovadora, sostenible i de gran qualitat que a més a més donarà diversos llocs de treball a la població.

Advertisement
Advertisement