Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 20 de marzo del 2023 | Última actualización: 17:00

Advertisement
Advertisement

Betxí dona a conèixer als seus personatges més il·lustres al cementeri mitjançant codi QR

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

El projecte està col•locat a l’entrada del cementeri, de manera que siga molt visual per a les persones que s’acosten

L’Ajuntament de Betxí inaugurarà l’1 de novembre, dia de Tots els Sants, el projecte ‘Cementeri de Betxí en el record’, una exposició fotogràfica i amb accés a la vida i obra de difunts il•lustres del municipi que estan enterrats en el cementeri del municipi.

El projecte promogut conjuntament per la regidoria de Cultura i la de Noves Tecnologies pretén rendir homenatge a veïns de la localitat que a través de les seves accions o obra han deixat una llegat cultural o social de molt de valor en la localitat de la Plana Baixa.

D’aquesta manera, a partir del primer dia de novembre es podrà visitar en el cementeri municipal l’exposició fotogràfica de 10 personatges rellevants com Pepe Traver, Isabel Mollar, José Personat “Peral” o Joaquim Dualde, entre d’altres. Les imatges aniran acompanyades d’un codi QR que donarà accés a la vida i obra dels homenatjats, així tots els visitants podran conèixer la labor d’aquests destacats veïns.

El projecte està col•locat a l’entrada del cementeri, de manera que siga molt visual per a les persones que s’acosten. Alfred Remolar, alcalde del municipi, ha remarcat que “hi ha hagut molts betxinencs i betxinenques il•lustres que han realitzat una labor destacada durant la seua vida i, amb aquest homenatge, els veïns que vulguen podran conèixer les seues històries”. Per això, el consistori té previst seguir amb edicions semblants en els pròxims anys i així poder ampliar la publicació de fets i obres de veïns il•lustres.

Advertisement
Advertisement