Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 16:36

Advertisement
Advertisement

Betxí aprova en el Consell Escolar sol·licitar un Pla Edificant per a remodelar l’escola infantil Pequelar

Tiempo de Lectura: 56 segundos

Noticias Relacionadas

La proposta és que s’enderroque l’edifici de l’antiga escoleta municipal que ja té cinquanta anys i necessita una remodelació integral per a oferir uns serveis i qualitats adequades

Betxí ha celebrat el Consell Escolar Municipal per aprovar la sol·licitud a la Conselleria d’Educació d’un Pla Edificant per a l’escola infantil Pequelar. La proposta és que s’enderroque l’edifici de l’antiga escoleta municipal que ja té cinquanta anys i necessita una remodelació integral per a oferir uns serveis i qualitats adequades. Amb aquesta aprovació, es fa un pas importantíssim per a aconseguir millorar les instal·lacions i construir un nou edifici.

Cal recordar que l’escola infantil Pequelar és de competència autonòmica des d’aquest curs, després de 48 anys de competència municipal, i que està integrada en la Xarxa de Escoles Infantils Públiques.

L’alcalde del municipi, Alfred Remolar, ha destacat que “era una proposta que el consistori veia necessària en els últims anys i que amb el consell d’avui s’ha progressat perquè les xiquetes i els xiquets del poble tinguen una escola infantil completament renovada”.

Advertisement
Advertisement