Noticias Castellón
jueves, 28 de septiembre del 2023 | Última actualización: 12:50

Benicarló trau a licitació l’elaboració del projecte i l’execució de les obres de la Piscina

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

El valor estimat del projecte és de 2,4 milions d’euros. El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el 29 de setembre

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació de l’elaboració del projecte i l’execució de les obres de millora de la Piscina Municipal.

Juanma Cerdá, alcalde de Benicarló, ha remarcat que «aquesta licitació és un avanç de cara a tota la tramitació que s’ha de seguir per a l’obertura de la nostra Piscina».

En concret, la licitació inclou la realització dels treballs de redacció del projecte bàsic i del projecte d’execució, així com dels projectes tècnics d’instal·lacions necessaris per a dur a terme la legalització de les instal·lacions de les obres de la reforma energètica de la Piscina Municipal.

Cerdà ha qualificat de «molt bona notícia» aquesta licitació «ja que és un pas més en el desbloqueig d’una situació que ens ha conduït a més de tres anys de tancament de les instal·lacions».

El termini d’execució del contracte, que té un valor estimat de 2.408.014,07 euros, serà de nou mesos i mig: cinc mesos i mig per a la redacció, revisió i aprovació del projecte d’obra i dels projectes d’instal·lacions; i quatre mesos per a l’execució de l’obra.

El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el 29 de setembre a les 14.00 hores.

Accés a la licitació

ajuntament benicarló