martes, 19 de enero, 2021  |  
Comencen a Benicarló les obres de continuació de la passarel·la de fusta a la costa nord Comencen a Benicarló les obres de continuació de la passarel·la de fusta a la costa nord

- 19 mayo, 2020 -

Les obres van a càrrec del Servei Provincial de Costes i s'emmarquen en les actuacions d'emergència que el Ministeri tenia pendents Comencen a Benicarló les obres de continuació de la passarel·la de fusta a la costa nord

Les obres van a càrrec del Servei Provincial de Costes i s’emmarquen en les actuacions d’emergència que el Ministeri tenia pendents

Juan José Benito/Castellón Información

Han començat a Benicarló les obres de continuació de la passarel·la de fusta a la costa nord. Uns treballs que suposaran una inversió de vora 200.000 euros i tindran una durada de 2 mesos.

Aquesta actuació va a càrrec del Servei Provincial de Costes i s’emmarquen en les actuacions d’emergència que el Ministeri tenia pendents a Benicarló.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha explicat que les actuacions aniran en la mateixa línia del tram on fa quatre anys es va apostar per aplicar defenses litorals i passarel·les de pas a la platja.

BENICARLO ACTUACIO ZONA platja SURRAC

L’objectiu es consolidar els talussos de la zona de Surrac que es troben molt afectats per l’erosió del mar.

Miralles deia que “amb aquestes actuacions el que es pretén és millorar l’accessibilitat a les platges i guanyar el màxim de metres de platja a la mar, que és una de les millors opcions per a protegir els penya-segats”.

Tanmateix la alcaldessa apuntava que la voluntat de l’Ajuntament i del Servei Provincial de Costes, “és continuar amb aquest tipus d’actuacions fins a arribar a la Mar Xica, de forma que tot el litoral nord de Benicarló quedaria protegit de l’erosió”.

Google+
Whatsapp Telegram