Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 17:03

Advertisement
Advertisement

Benicarló instal·la una pantalla tàctil a la platja del Morrongo per a facilitar la informació turística de la ciutat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

L’equipament és accessible per a persones amb cadira de rodes i permet consultar tots els recursos turístics de la ciutat, com punts d’interés, gastronomia, festes o l’agenda cultural, entre altres

L’Ajuntament de Benicarló millora els seus serveis turístics amb la instal·lació d’una pantalla tàctil a l’accés de la platja de Morrongo per a facilitar la informació turística de la ciutat.

L’equipament és accessible per a persones amb cadira de rodes i permet consultar tots els recursos turístics de Benicarló, com punts d’interés, gastronomia, festes o l’agenda cultural, entre altres.

Es tracta d’una pantalla de 43 polzades amb qualitat HD, des de la qual es pot accedir a tots els recursos turístics de Benicarló.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha explicat que “amb aquest nou recurs pretenem facilitar als visitants un accés fàcil i directe a la informació que necessiten de la nostra ciutat i aconseguir d’aquesta manera una major atracció a la nostra destinació”.

Cardona ha afegit que “aquest nou equipament és un dels projectes previstos en el Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent com a plataforma per a integrar la tecnologia en els nostres recursos”.

La pantalla està disponible en quatre idiomes (valencià, castellà, anglés i francés) i permet connectar-se a la informació turística de Benicarló de forma permanent, les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Es poden fer consultes sobre temes tan diversos com els diferents punts d’interés de Benicarló, la gastronomia, les festes o l’agenda cultural, entre altres. A més, ofereix la possibilitat de descarregar la informació directament al correu electrònic.

Advertisement
Advertisement