Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 19:11

Almassora mostra la seua total col·laboració a Càritas

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcaldessa, María Tormo, reconeix la rellevant labor que l’entitat realitza de suport i atenció a les persones en risc d’exclusió social

L’Ajuntament d’Almassora ha mostrat la seua “total col·laboració” amb la gran labor que desenvolupa Càritas per a ajudar i atendre els més desfavorits. L’alcaldessa, María Tormo, i la regidora de Serveis Socials, Eugenia Martinavarro, s’han reunit amb els responsables locals de Càritas interparroquial, Enrique Costa i Manolo Agost, per a abordar les línies de cooperació.

Així, l’alcaldessa s’ha compromés a continuar impulsant el projecte Llum a través d’un conveni que comprén una subvenció nominativa de 40.000 euros. Es tracta de tot un pla d’intervenció destinat a dones i xiquets en risc d’exclusió social, que els proporciona eines per a poder millorar el seu dia a dia. Així, facilita coneixement a les dones per a ajudar-les a trobar una ocupació o fa classes de reforç a xiquets, entre altres accions.

“És una obligació de les administracions públiques ajudes al que menys tenen per a equilibrar la balança i Càritas, en aquest sentit, fa un treball impagable en benefici d’aquells que manquen de recursos”, ha explicat l’alcaldessa.

En paral·lel, l’entitat també rep de l’Ajuntament altres subvencions per a fer front al repartiment d’aliments o al pagament de rebuts de subministraments bàsics de persones desfavorides.

Martinavarro ha destacat la “important labor” d’ajuda i suport als més necessitats que duu a terme Càritas interparroquial Almassora i ha insistit en l’estreta col·laboració entre l’entitat i els Serveis Socials per a donar una resposta eficaç.

Els responsables de l’entitat en l’àmbit local van indicar que l’any passat van atendre 746 famílies, la qual cosa es tradueix en més de 2.000 persones. D’aquests nuclis familiars, 336 van ser derivats des de Serveis Socials. Quant a les assistències, des de principi d’any, s’ha donat suport a 445 famílies d’Almassora.