Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 21:12

Les instal·lacions esportives municipals d'Almassora registren un increment en l'assistència

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

La primera setmana de reobertura, es van animar 148 persones i en aquesta segona setmana, ho han fet més de 400

Castellón Información

Més de 400 usuaris han acudit a les instal·lacions municipals per a la pràctica de la natació o gimnàs després de les dues primeres setmanes d'obertura de la piscina d'Almassora. Els tècnics d'Esports del consistori han elaborat un informe amb les dades d'assistència a les instal·lacions de la piscina i gimnàs municipals durant aquestes dues primeres setmanes. Així, s'aprecia un increment de 113 persones que correspon a un 76,3% més d'assistència entre la segona setmana i la primera.

Durant la primera setmana de reobertura, des del 6 de juliol fins al dia 11, un total de 148 usuaris van acudir a la piscina o gimnàs. Així, en tres ocasions les instal·lacions van completar l'aforament limitat per la situació provocada per la pandèmia. D'altra banda, durant aquesta setmana, des del 13 al 18 de juliol, 261 abonats van acudir a practicar esport, amb un total de 12 ocasions en les quals es va completar l'aforament.

A més, el Servei Esportiu Municipal (SEM) ha anul·lat la restricció de dues entrades a la setmana per als usuaris. De tal forma que tots els abonats anuals que vulguen acudir podran anar els sis dies de la setmana que estan obertes les instal·lacions. Cal recordar que el funcionament contínua mitjançant cita prèvia amb 48 hores d'antelació per a reservar un espai durant la setmana.

D'altra banda, la Regidoria d'Esports ha inclòs una altra novetat a partir de la setmana que ve, els usuaris de la piscina podran portar el seu propi material de casa sempre que el desinfecten abans de l'entrada a la piscina. Quant als horaris d'obertura i tancament de les instal·lacions són de dilluns a divendres des de les 6.45 a les 15.15 hores i els dissabtes de 9.00 a 13.30 hores.

El regidor d'Esports, Sergio Gómez ha apuntat que és un èxit que "tinguem tanta gent en les dues primeres setmanes des de la reobertura, és una cosa que gratifica l'esforç que hem fet a tornar a posar en marxa les instal·lacions de la piscina i el gimnàs amb tots els protocols i mesures de seguretat necessàries provocades per la Covid-19”.