Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 20 de marzo del 2023 | Última actualización: 17:26

Advertisement
Advertisement

L’Ajuntament d’Almassora amplia els serveis de la seua Agència de Col·locació

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

Les ofertes d’ocupació es difondran pels canals de comunicació del consistori cada dues setmanes

Castellón Información

El punt d’informació de l’Agència de Col·locació que la Cambra de Comerç de Castelló gestiona a Almassora celebra cinc mesos amb una ampliació dels seus serveis que facilitarà a les persones aturades del municipi accedir a noves ofertes d’ocupació. Així doncs, el personal a càrrec de l’oficina elaborarà una llista amb les vacants que es generen en la pròpia localitat o en els municipis propers que serà difosa pels canals de comunicació del consistori cada dues setmanes.

Aquesta optimització del serveis del punt d’informació, el qual ha realitzat ja 287 atencions des de la seua obertura, “simplificarà considerablement l’accés a la informació a aquelles persones que cerquen activament ocupació o volen millorar les seues condicions laborals”, ha destacat l’edil de Joventut, Xavier Trenco. Aquesta llista de vacants “serà accessible des de la web i la App municipals i podrà consultar-se també en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Almassora”, ha confirmat el regidor, si bé per a inscriure’s en les ofertes serà necessari estar registrat en l’agència de la Cambra de Comerç.

Amb aquesta fórmula Almassora consolida el punt d’informació de l’Agència de Col·locació, un oficina que el seu principal objectiu és la intermediació laboral entre el sector empresarial i els demandants d’ocupació. “La utilitat del servei ha quedat demostrada per l’interès suscitat entre els centenars de ciutadans i ciutadanes als quals hem ajudat i les vuit empreses locals que s’han servit de l’agència per a publicar les seues ofertes de treball”, ha destacat Trenco.

A més de la connexió entre demandants d’ocupació i companyies, aquest finestra d’atenció ciutadana facilitada per l’Ajuntament d’Almassora ofereix consells per al disseny del currículum i informació sobre recursos per a la cerca de treball, així com assessorament per a preparar entrevistes.

Especialment rellevant és el paper del punt d’informació per a persones emprenedores, posat que ofereixen ajuda en la creació de plans de viabilitat, la tramitació de l’alta com a autònoms i la constitució de societats. També les empreses poden beneficar-se d’aquest servei ja que el personal de la Cambra filtra totes les candidatures rebudes en cada oferta, un procés que simplifica la selecció.

Nou horari

A partir de l’1 de juliol, el punt d’informació de l’Agència de Col·locació d’Almassora aplicarà l’horari estival i obrirà cada dimecres en horari de 9.00 a 13.00 hores. El servei també estrenarà ubicació en la Casa de la Cultura, al costat de les oficines del departament municipal d’Ocupació.

Advertisement
Advertisement