Lunes, 14 de octubre, 2019  |  

- 19 junio, 2019 -

Les activitats en el poble arrenquen el proper divendres amb la inauguració del mercadet en el Passeig Marítim

Les activitats en el poble arrenquen el proper divendres amb la inauguració del mercadet en el Passeig Marítim 

Castellón Información

La localitat de Xilxes també celebra la Nit de Sant Joan amb un cap de setmana festiu. Aquest cap de setmana s’nicia aquest proper divendres amb l’apertura del mercadet de Sant Joan en el Passeig Marítim. Amb la finalitat de garantir la màxima seguretat, Xilxes reforçarà la força de seguretat aquesta nit i a l’endemà també s’hi ha organitzat un dispositiu de neteja.

Així doncs, la jornada del diumenge compatrà amb l’acte de purificació a la vesprada i després, també s’hi ha organitzat un sopar populat a la Plaça de l’Armada organitzada pels Clavaris i Festers de Sant Vicent. A mitjanit, els veïns, veïnes i visitants compliran la tradició de banyar-se els peus a la platja. Després d’aquesta tradició, es dispararà un castell de focs artificials i començarà el ball organitzat, de nou, pels Clavaris i Festers de Sant Vicent.

Amb tot això, l’Ajuntament de Xilxes reforçarà amb seguretat la nit en el litoral de la localitat. La Policia Local incrementarà la vigilància en la zona i doblarà les seues patrulles. Així mateix, també es reforçarà el servei municipal de neteja perquè els banyistes troben la platja en condicions el matí del dilluns. En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida a deixar les platges netes i recorda que cal dipositar els residus en papereres i contenidors, i fer ús d’utensilis reutilitzables. 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *