Sábado, 11 de julio, 2020  |  

- 28 febrero, 2017 -

Aquest conveni amb vigència per a 4 anys augmenta l'aportació econòmica en 5.000 € anuals més respecte a l'anterior

Castellón Información

L’Ajuntament de Xilxes ha aprovat el conveni de col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Pública i Universal per a la prestació d’assistència sanitària ambulatoria, la dotació econòmica de la qual suma 60.544 € i es destinarà al manteniment dels dos consultoris auxiliars de la població.

Aquest acord amb vigència per a 4 anys i gestionat per la regidora de Sanitat, Patro Valls, augmenta en un 33% l’aportació econòmica respecte a l’anterior conveni corresponent al període comprès entre el 2013 i el 2016, que se situava en els 40.604 €, de manera que l’actual contempla 5.000 € més cada any.

Aquest conveni estableix que l’Ajuntament es fa càrrec del manteniment de tots dos centres, sufragant els costos de funcionament i de conservació del local, així com els corresponent al personal depenent del consistori.

L’equip de govern ha valorat positivament l’increment en l’aportació econòmica d’aquest conveni de col·laboració i les seues implicacions en la qualitat de l’assistència sanitària del municipi.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *