Martes, 15 de octubre, 2019  |  
Comencen les activitats del XIII Festival de Teatre de Carrer de Peníscola  Comencen les activitats del XIII Festival de Teatre de Carrer de Peníscola 

- 11 julio, 2019 -

El primer espectacle de la programació ha estat centrat en la música i la dansa Comencen les activitats del XIII Festival de Teatre de Carrer de Peníscola 

 El primer espectacle de la programació ha estat centrat en la música i la dansa

Castellón Información 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa aquesta setmana la programació de la tretzena edició del Festival de Teatre de Carrer, que té lloc durant elss mesos de juliol i agost en el nucli antic de la ciutat.

En la zona d’accés als Jardins del Castell, en la Bateria del Calvari, es duen a terme els sis espectacles programats, que han començat aquest dimecres i que estan orientats al públic infantil.

XIII Festival de Teatre de Carrer de Peníscola 

El primer espectacle ha estat centrat en la música i la dansa.

“Amb un interessant i indispensable component pedagògica, les funcions inclouen nocions de ciència, conceptes que trenquen amb els estereotips i consciencien sobre problemàtiques que enfronten els més petits, com per exemple el bullying explicava el regidor”.

Els espectacles són totalment gratuïts i estan programats per als dies 17 i 24 de juliol; 7,14 i 21 d’agost, des de les 19.30h fins a les 21.30h.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *