Sábado, 30 de mayo, 2020  |  
L’Ajuntament d’Almassora obre demà la votació per als pressupostos participatius de 2020 L’Ajuntament d’Almassora obre demà la votació per als pressupostos participatius de 2020

- 14 octubre, 2019 -

Inclouen propostes en el nucli urbà i la platja valorades en 200.000 euros L’Ajuntament d’Almassora obre demà la votació per als pressupostos participatius de 2020

Inclouen propostes en el nucli urbà i la platja valorades en 200.000 euros

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora obrirà demà a la ciutadania les votacions dels pressupostos participatius de 2020 valorats en 200.000 euros. Les propostes elaborades des del consistori aborden dos conceptes: inversions i millora de serveis. Dins de cada bloc, el veïnat prioritzarà les que considere més urgents. El termini de votació estarà obert entre aquest dimarts 15 i el dimarts 29.

Les regidores d’Urbanisme i Participació Ciutadana, Carmina Martinavarro i María Luisa Renau, respectivament, han tancat les propostes perquè siguen els residents els qui voten durant 15 dies aquelles que més s’adapten a les seues pretensions. El document que demà estarà a la disposició del veïnat per a la votació inclou actuacions en el nucli urbà i la platja d’Almassora.

En el capítol d’inversions figuren: millorar l’accessibilitat de la plaça Botànic Calduch i el seu entorn, executar millores a l’interior de la plaça Botànic (arbratge, pipican, enllumenat…), crear zones esportives en parcs i millorar la senyalització en la zona per als vianants del passeig marítim.

D’altra banda, les propostes en matèria de serveis estan dirigides al districte marítim: reparar les voreres dels camins Om Blanc i Catalans, dotar de més zones de reciclatge a la platja (amb incidència en les zones més poblades) i millorar la seguretat per als vianants en el camí Benafelí.

Igual que l’any passat, l’Ajuntament distribuirà urnes en edificis municipals i habilitarà un apartat en la pàgina web i un altre en l’APP municipal Almassora per a facilitar el vot en línia. En cas de preferir depositar els vots en suport paper, les urnes estaran a la disposició del veïnat en: edifici del consistori, biblioteca municipal, Casa de la Música, piscina municipal, Ateneu Jove, retingues de la Policia Local de la platja i els centres socials de Corell, Fàtima i Sant Felip.

El consistori recorda a les persones que participen en la votació que han de puntuar d’1 a 3 les actuacions que consideren més importants de cada bloc. El número 1 indicarà la més necessària. En l’apartat ‘Inversions’ han de prescindir del projecte que valoren menys urgent i distribuir els punts entre les altres tres inversions que, en la seua opinió, consideren més apropiades.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *