Jueves, 4 de junio, 2020  |  
En Vilafames s’ha presentat una xarxa d’art Contemporani al mon rural En Vilafames s’ha presentat una xarxa d’art Contemporani al mon rural

- 28 mayo, 2017 -

La idea de Rosalia Torrent és començar amb un teixit valencià i ampliar-lo a la resta d'Espanya En Vilafames s’ha presentat una xarxa d’art Contemporani al mon rural

Castellón Información

El projecte d’una xarxa de centres d’art contemporani al món rural va ser presentat per la directora Rosalia Torrent, directora del Museu d’Art Contemporani de Vilafamés (MACVAC) i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. La xarxa rural inclou els centres artístics del Collblanc de Culla, Amics de l’Art de les Coves de Vinromà i Tràfic d’Art i el mateix MACVAC de Vilafamés, a més d’altres iniciatives artístiques desenrotllades a Vistabella, a la Serra d’En Galzeran, a Vilanova d’Alcolea, a Torreblanca, a Fanzara i un parell de projectes fotogràfics, Imaginaria i Dipcas Foto, que tenen lloc en diferents municipis de les nostres comarques.

La idea de Rosalia Torrent és començar amb una xarxa valenciana i ampliar-la a la resta d’Espanya. El projecte de turisme cultural que es va presentar a l’Ajuntament de Vilafamés, de moment, té identificats 12 centres artístics en el territori valencià i hi ha i 13 iniciatives relacionades amb l’art contemporani, una bona part de les quals es localitza a la província de Castelló.

L’Agència Valenciana de Turisme, segons va manifestar el secretari autonòmic, impulsarà la xarxa de centres artístics dins d’un projecte turístic que té com a objectiu fer valdre els recursos culturals ubicats a l’entorn rural i contribuir a l’increment de visitants. Segons Colomer, “la vacuna contra la irrellevància implica identificar els nostres productes, fer-los valdre i que la gent senta la necessitat de degustar-los”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *