Lunes, 24 de febrero, 2020  |  
Vilafamés finalitza el cicle ‘Viu l’estiu en família’ amb un ‘rodacontes de llegenda’ Vilafamés finalitza el cicle ‘Viu l’estiu en família’ amb un ‘rodacontes de llegenda’

- 30 julio, 2017 -

La narradora Tania Muñoz va encisar els menuts amb una sèrie d'històries màgiques Vilafamés finalitza el cicle ‘Viu l’estiu en família’ amb un ‘rodacontes de llegenda’

La narradora Tania Muñoz va encisar els menuts amb una sèrie d’històries màgiques

Castellón Información

 

Les llegendes i la història contades per la narradora Tania Muñoz en format ‘rodacontes’ van posar fi al programa denominat ‘Viu l’estiu en família, que ha comptat amb una gran participació en les cinc activitats que s’han impartit durant el mes de juliol. Més de 40 xiquets i xiquetes van seguir el ritme que marcava la rondalla que acompanyava la contacontes pels carrers de la localitat, en un espectacle que va recórrer diversos escenaris amb ‘objectiu de redescobrir alguns dels llocs més emblemàtics i posar en valor el patrimoni oral valencià.

rodacontes Vilafamés

La narradora Tania Muñoz va encisar els menuts amb una sèrie d’històries màgiques, que es van adaptar per a l’ocasió i estan contextualitzades a Vilafamés, gràcies a un treball en el que ha participat també Inés Gil. “Rodant, rodant” el públic assistent va passar per llocs com la Roca Grossa, que va ser el punt de partida, la plaça de l’Ajuntament, el Museu d’Art Contemporani, el carrer del Pilar i el castell, en una simbiosi entre l’arquitectura i la literatura.

Aquest espectacle de carrer va ser la cloenda del programa ‘Viu l’estiu en família’, que enguany s’ha consolidat com un espai on grans i menuts comparteixen el temps d’oci, a més de reforçar els vincles entre pares, mares, fills i filles.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *