Jueves, 18 de octubre, 2018  |  
Nous comerços es formen a Vila-real per a adherir-se a Vilatenda Nous comerços es formen a Vila-real per a adherir-se a Vilatenda

- 6 diciembre, 2017 -

La pàgina funciona des del mes d'octubre i ja supera el mig centenar de negocis Nous comerços es formen a Vila-real per a adherir-se a Vilatenda

La pàgina funciona des del mes d’octubre i ja supera el mig centenar de negocis

Castellón Información

La innovadora plataforma de venda digital Vilatenda continua la seua expansió, amb la incorporació de nous comerços de la ciutat, que s’adheriran pròximament, una vegada finalitzen el procés de formació iniciat recentment.

La pàgina, que funciona des del passat mes d’octubre, va començar amb més de mig centenar de comerços, als quals en breu s’afegiran diversos negocis més que estan en procés de formació, de la mà del centre de negocis Efecte Vila-real, per a donar el salt al mercat digital. El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha assistit a una de les sessions, en la qual ha conegut els responsables dels nous comerços que formaran part de la plataforma i als qui ha donat la benvinguda al Marketplace virtual.

“Estem molt orgullosos que cada vegada siguen més les tendes de Vila-real interessades a expandir les seues vendes i integrar-se en una plataforma de venda online innovadora i amb unes característiques molt concretes que la distingeixen de la resta, com són la proximitat del comerç local i la proximitat”, explica l’edil.

“Aquesta aliança entre l’Ajuntament i Efecte Vila-real ajuda al fet que els comerços tradicionals, que al llarg de la història han demostrat com es fa el comerç de qualitat i que ara es troben en una situació d’inferioritat respecte de la competència, puguen digitalitzar-se i donar-se a conèixer a clients de qualsevol part del món”, assenyala. Per açò, destaca la importància de “fer front a la globalització i adaptar-se als nous temps, com ja han fet tants negocis de la ciutat” i anima a aquelles tendes interessades a formar part de Vilatenda a informar-se en http://www.vilatenda.com/ i a “pujar-se aquesta la plataforma, que és el futur”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *