Jueves, 2 de julio, 2020  |  
L’Ajuntament de Vila-real obri aquest dilluns la recollida de propostes per als pressupostos participatius L’Ajuntament de Vila-real obri aquest dilluns la recollida de propostes per als pressupostos participatius

- 13 octubre, 2019 -

Celebrarà una jornada per al debat i defensa de les propostes que s'ha programat el dia 26 d'octubre L’Ajuntament de Vila-real obri aquest dilluns la recollida de propostes per als pressupostos participatius

Celebrarà una jornada per al debat i defensa de les propostes que s’ha programat el dia 26 d’octubre

Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real convoca als veïns i veïnes a plantejar les seues propostes per a la ciutat en la huitena edició dels Pressupostos Participatius. A partir d’aquest pròxim dilluns 14 d’octubre i fins al dia 20 estarà obert el termini per a plantejar les idees i projectes amb la finalitat que siguen inclosos en els comptes municipals de 2020.

La Regidoria de Participació Ciutadana que dirigeix Miriam Caravaca ha tancat ja el calendari que marcarà el procés participatiu i que, una vegada recollides les propostes, continuarà amb una primera selecció tècnica d’aquestes. Així, del 21 al 25 d’octubre es realitzarà aquesta anàlisi en la qual “es descartaran els projectes que no siguen viables legal o econòmicament i es fusionaran aquelles idees que siguen similars o complementàries”, assenyala la regidora.

El següent pas serà la celebració d’una jornada per al debat i defensa de les propostes, que s’ha programat el dia 26 d’octubre, i a la qual es convidarà a les entitats i ciutadans que hagen plantejat projectes perquè puguen exposar-los i defensar-los davant la resta de participants.

La regidora de Participació Ciutadana farà extensiva aquesta invitació als representants del Consell de Xiquets i Xiquetes amb els qui té previst reunir-se aquest pròxim dilluns. “Volem que els més joves també s’impliquen en l’elaboració dels pressupostos municipals i ens aporten la seua visió de futur per a la ciutat”, remarca Miriam Caravaca, qui aquest dilluns traslladarà personalment al Consell de Xiquets i Xiquetes la invitació perquè s’impliquen en el procés de Pressupostos Participatius “i que se sumen a la jornada de debat del pròxim 26 d’octubre”.

Els projectes que resultaran triats en aquesta jornada se sotmetran a una votació oberta a la ciutadania del 4 al 10 de novembre. Aquesta votació es realitzarà per via telemàtica i podran participar tots els veïns i veïnes majors de 16 anys. Finalment, el 15 de novembre es farà públic el resultat de les propostes que hagen obtingut major nombre de vots i que es tindran en compte de cara a l’elaboració dels pressupostos municipals de 2020.

Finalment, la regidora de Participació Ciutadana ha animat als veïns i veïnes a involucrar-se en el procés dels comptes participatius i ha recordat que “des de l’ajuntament creiem a donar veu a les entitats veïnals i als propis ciutadans perquè de la seua mà podem treballar per a anar millorant la nostra ciutat dia a dia”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *