Martes, 15 de octubre, 2019  |  
Vila-real inicia les obres del polígon Molí Nou que tallaran al trànsit l’avinguda de Castelló en sentit Nord durant tres mesos Vila-real inicia les obres del polígon Molí Nou que tallaran al trànsit l’avinguda de Castelló en sentit Nord durant tres mesos

- 31 julio, 2019 -

Els treballs inclouen un carril per a vianants i ciclistes, millora de voreres i de sanejament, a més de senyalització o la renovació de... Vila-real inicia les obres del polígon Molí Nou que tallaran al trànsit l’avinguda de Castelló en sentit Nord durant tres mesos

Les actuacions inclouen la creació d’un carril per a vianants i ciclistes, millora de voreres i de sanejament en la zona industrial, a més de senyalització o la renovació de la il·luminació

Castellón Información 

67717744_2358108850972345_1956325189209817088_o (1)

El projecte de millora del polígon Molí Nou, inclòs en el finançament de l’Ivace dins del Pla de Reindustrialització Local, ha començat les obres d’execució hui mateix. Els treballs obligaran a tallar la circulació del trànsit en l’avinguda de Castelló durant els pròxims tres mesos, desviant els vehicles en sentit Castelló per l’avinguda de Grècia i l’avinguda de França.

Les obres afectaran el tram de via entre l’avinguda de Grècia i el camí Vell Castelló-Onda. Els vehicles que circulen en direcció Castelló seran desviats per l’avinguda de Grècia cap a l’avinguda de França, d’eixida cap a la capital de la Plana. L’entrada Nord a la ciutat des de la N-340 estarà garantida en tot moment. WhatsApp Image 2019-07-31 at 18.06.54

El projecte del Molí Nou, adjudicat per 642.000 euros, abasta 402.490 metres quadrats de superfície, en una zona en la qual conviuen usos industrials i residencials. Les actuacions inclouen la creació d’un carril per a vianants i ciclistes, millora de voreres i de sanejament en la zona industrial, a més de senyalització o la renovació de la il·luminació. El projecte es completa amb la instal·lació d’una pantalla vegetal que separe els usos industrials i residencials de la zona. “Es tracta d’un projecte molt important que dotarà de millor serveis al polígon i afavorirà la integració urbana. Demanem paciència i disculpes per les molèsties que aquest tall viari puga ocasionar, però és necessari, per seguretat i per a poder portar endavant aquest important projecte de reindustrialització amb totes les garanties”, explica el regidor de Territori, Emilio M. Obiol.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *