Sábado, 15 de agosto, 2020  |  
Compromís per Vila-real anuncia a Maria Fajardo com  portaveu després de la renúncia de Sancho Compromís per Vila-real anuncia a Maria Fajardo com  portaveu després de la renúncia de Sancho

- 7 julio, 2020 -

Entra a formar part de l'equip Balma Llansola, traductora i professora de secundària, qui serà la nova regidora Compromís per Vila-real anuncia a Maria Fajardo com  portaveu després de la renúncia de Sancho

Entra a formar part de l’equip Balma Llansola, traductora i professora de secundària, qui serà la nova regidora

Aicha K.Herrando/ Castellón Información

Compromís per Vila-real ha anunciat a Maria Fajardo com la nova portaveu del partit polític darrere la renúncia de Josep Pasqual Sancho. Aquesta nova aposta per “tornar als orígens del grup” quan Maria Gràcia Molés era la cap de l’equip tornen 9 anys després en Fajardo, numere tres del partit i treballadora social. Santi Cortells, numere 2 del grup i traductor, ha explicat que encara que “molts esperaven que jo fora el portaveu, hem volgut apostar com equip per Maria” qui és “la candidata idònia per la seua escolta activa”. I a més, Cortells aclareix que no era el seu moment “per la situació personal i familiar”. Fajardo ha manifestat amb il·lusió que aquesta decisió “trenca dinàmiques” i evita un cop més “la masculinització que té la política en aquests moments”.

Compromís Vila-real

Per altra banda, Balma Llansola, traductora, comunicadora i professora de secundària, es converteix en la nova regidora que formara equip juntament amb Fajardo i Cortells. Aquest últim ha valorat a Llansola com una ferma defensora del dret de les dones, intel·ligent i lluitadora, una aposta segura, ja que “sempre es pren seriosament el projecte de Compromís” i que presenta un perfil molt complet. La regidora explica que accepta el repte d’entrar en la política activa amb molta il·lusió i orgull. I a més, assegura que “escoltar, debatre, aprendre i treballar pel bé comú seran les prioritats que marcaran el meu treball a l’Ajuntament”.

Pel que fa a la possibilitat de tindre un acord amb l’equip de govern municipal amb el nou grup format, Compromís explica: “La porta oberta està sempre però sense un canvi d’actitud no és possible tindre cap acord”, perquè “no compartim projecte”. Tampoc creuen que la manera de fer oposició canvie, ja que “és decisió de grup, en cap cas és unipersonal”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *