martes, 19 de enero, 2021  |  
Vila-real llança la campanya solidària de Nadal amb arreplegada de menjar i productes d’higiene Vila-real llança la campanya solidària de Nadal amb arreplegada de menjar i productes d’higiene

- 28 noviembre, 2020 -

La recol·lecta serà entregada a Càritas, Creu Roja, Joventut Antoniana i Sant Vicent de Paül Vila-real llança la campanya solidària de Nadal amb arreplegada de menjar i productes d’higiene

La recol·lecta serà entregada a Càritas, Creu Roja, Joventut Antoniana i Sant Vicent de Paül

Castellón Información

Per desé any consecutiu, la Regidoria de Festes, la Junta de Festes i la Comissió de Penyes de Vila-real llancen la campanya solidària de Nadal, que enguany, amb motiu de la pandèmia per la Covid-19, se centrarà en l’arreplegada de menjar i productes d’higiene. La recol·lecta serà entregada a Càritas, Creu Roja, Joventut Antoniana i Sant Vicent de Paül, entitats que s’encarregaran després de repartir-los entre les famílies que pitjor ho estan passant.

“Volem fer una crida als veïns i veïnes de Vila-real, que una volta més estem segurs que mostraran la seua cara solidària en aquesta recaptació especial, que, amb motiu de la pandèmia, canvia la tradicional arreplegada de joguets per menjar i productes d’higiene. La ciutat ha estat a l’altura en tots els esdeveniments solidaris que s’han fet durant aquests mesos de pandèmia i no tenim cap dubte que ho seguiran estant”, assenyala el regidor de Festes, Diego A. Vila. “Gràcies a l’ajuda de totes i tots les entitats, amb les quals l’Ajuntament mantenim una aliança estreta, podran garantir a moltes famílies poder passar un Nadal digne”, afegeix.

Els aliments i els productes d’higiene podran deixar-se a la Casa de la Festa, situada a la plaça de Mossén Ballester, 2, a partir del dilluns 30 de novembre i fins al divendres 18 de desembre. L’horari de recollida serà de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

Google+
Whatsapp Telegram