Lunes, 3 de agosto, 2020  |  
Vila-real amplia la xarxa de pàrquings amb un aparcament al costat de la seu de la Murà Vila-real amplia la xarxa de pàrquings amb un aparcament al costat de la seu de la Murà

- 7 diciembre, 2019 -

D'aquesta forma se garanteix la normalitat en les activitats i el ball de Cap d'any per a l'associació de veïns Vila-real amplia la xarxa de pàrquings amb un aparcament al costat de la seu de la Murà

D’aquesta forma se garanteix la normalitat en les activitats i el ball de Cap d’any per a l’associació de veïns

Castellón Información

L’associació de jubilats i pensionistes La Murà podrà celebrar la festa de cap d’any i les activitats habituals amb normalitat en la seua seu social, gràcies a l’acord aconseguit per l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. La solució adoptada inclou la incorporació d’un nou pàrquing públic a la xarxa d’aparcaments en superfície habilitada per l’Ajuntament en els últims anys, amb reserva de places per als socis de la Murà.

“En aquestes últimes setmanes, els usuaris de l’associació de jubilats no han pogut acudir a la seua seu per alguns problemes de caràcter tècnic que, finalment, amb una gestió callada i eficaç, hem pogut contribuir a desbloquejar des de l’Ajuntament”, valora Obiol. En aquesta línia, l’alcalde garanteix als pensionistes de la Murà que podran retornar en breu a la seua seu i, en particular, participar en les activitats previstes per a la celebració de la nit de Cap d’any. “Les associacions de jubilats i pensionistes fan una labor fonamental a la ciutat, amb activitats d’assistència i serveis i programes lúdics que afavoreixen l’envelliment actiu. Per això, des de l’equip de govern de Vila-real col·laborem també amb aquestes entitats, en la línia de la nostra aliança amb la societat; en aquest cas, amb un acord que no sols garantirà el normal funcionament de la seu social de la Murà, en particular en aquestes dates tan especials, sinó que també revertirà en benefici de tota la ciutadania”, detalla Benlloch.

En concret, el primer edil i el regidor de Territori han aconseguit un acord per a incorporar un solar pròxim –l’antic magatzem de Marcet- a la xarxa d’aparcaments públics en superfície de l’Ajuntament, a través d’un comodat amb el seu actual propietari, la Caixa Rural Vila-real. “El solar s’adequarà com a aparcament, com hem fet en altres punts de la ciutat, el més recent el del carrer de Jaume Roig, per a l’ús de tota la ciutadania, reservant a més una sèrie de places per als socis de l’associació de la Murà”, detalla Obiol. “D’aquesta manera, no sols garantim la reserva suficient de places per als usuaris del local sinó que també ampliem i reforcem el nostre pla d’aparcament municipal, amb el qual en els últims anys hem habilitat places de pàrquing en diferents punts de la ciutat, donant així resposta a una de les principals necessitats manifestades per la ciutadania”, agrega.

A més de l’habilitació del pàrquing, l’Ajuntament col·labora amb la Murà en la gestió de diferents tràmits administratius per a assegurar la realització de les activitats de l’entitat i les extraordinàries amb motiu de nit de Cap d’any i Any Nou.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *