domingo, 17 de enero, 2021  |  
L’Ajuntament de Benicarló trau a licitació el subministrament de tres vehicles híbrids per a la Policia Local L’Ajuntament de Benicarló trau a licitació el subministrament de tres vehicles híbrids per a la Policia Local

- 23 noviembre, 2020 -

El valor estimat del contracte és de 143.040 euros i les propostes es podran presentar fins al 4 de desembre. L’Ajuntament de Benicarló trau a licitació el subministrament de tres vehicles híbrids per a la Policia Local

El valor estimat del contracte és de 143.040 euros i les propostes es podran presentar fins al 4 de desembre

Juan José Benito/Castellón Información

L’Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació el subministrament de tres vehicles híbrids per a la Policia Local

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat ja la licitació del contracte de subministrament, en règim d’arrendament amb opció de compra, de estos tres vehicles radio-patrulla híbrids tipus Suv o Crossover, destinats als serveis de la Policia Local.

El valor estimat del contracte és de 143.040 euros i les propostes es podran presentar fins al 4 de desembre.

Els vehicles hauran de comptar amb tot l’equipament policial necessari, inclòs el panell de llums exteriors, equip de radiocomunicacions i desfibril·lador extern semiautomàtic. En un dels tres vehicles, a més, caldrà instal·lar mampara per al transport de detinguts.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha manifestat que esta licitació “es un pas necessari per a renovar la flota de vehicles patrulla de la Policia, que reforçarà la seua capacitat d’actuació”. 

Tanmateix, el regidor ha constatat que “el sistema d’arrendament per 4 anys ens permet garantir que els vehicles disposen de les millors garanties de seguretat, compten amb les millors característiques tècniques i, a més el seu aspecte interior i exterior no es deteriora en excés”.

Google+
Whatsapp Telegram