Viernes, 7 de agosto, 2020  |  
La Universitat Jaume I entra en el rànquing ‘Young University Rankings 2020′ La Universitat Jaume I entra en el rànquing ‘Young University Rankings 2020′

- 4 julio, 2020 -

La institució educativa es posiciona en cinquè lloc, al costat d'altres quatre, pel que fa a les entitats joves espayoles La Universitat Jaume I entra en el rànquing ‘Young University Rankings 2020′

La institució educativa es posiciona en cinquè lloc, al costat d’altres quatre, pel que fa a les entitats joves espayoles 

Castellón Información

La Universitat Jaume I (UJI) ha entrat per segona vegada en el selectiu rànquing de Times Higher Education (THE) ‘Young University Rankings 2020‘, que recull les 414 primeres institucions de tot el món de menys de cinquanta anys d’antiguitat. La Universitat Jaume I es posiciona en cinquè lloc de les universitats joves espanyoles, al costat d’altres quatre, i cinquena pels seus resultats d’investigació i sisena en docència.

Aquesta publicació, amb seu a Londres, és considerada una autoritat mundial en educació superior i ha seleccionat en aquesta edició 27 universitats espanyoles com les més excel·lents del món amb menys de cinquanta anys d’existència. Entre aquestes, es troba la Universitat Pompeu Fabra, que està entre les 10 primeres. A més, les universitats Rovira i Virgili, Politècnica de Catalunya i Oberta de Catalunya apareixen en el rang entre la 101 i la 150.

Després,  apareixen cinc universitats espanyoles més, en el rang 151-200, entre les quals es troba l’UJI.  En el cas de la Comunitat Valenciana, el rànquing recull tres universitats públiques, a excepció de la Universitat de València i la Politècnica, que han superat ja els 50 anys d’antiguitat, i l’UJI se situa amb la Universitat Miguel Hernández d’Elx, per davant de la Universitat d’Alacant.

En l’elaboració del rànquing de les millors universitats joves, Times Higher Education ha utilitzat els mateixos indicadors que empra per a elaborar el rànquing global, però atorga menys pes als indicadors vinculats a la reputació i major en factors com la productivitat, la ràtio estudiantat-professorat, ingressos institucionals i formació en doctorat, a fi de reflectir de la manera més fidedigna possible les característiques de les institucions més joves.

Times Higher Education (THE) és un rànquing que elabora la revista setmanal basada en Londres del mateix nom, especialitzada en notícies i informacions de l’educació superior, els resultats de la qual es poden consultar en obert en la seua pàgina web.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *