Lunes, 21 de enero, 2019  |  
Últims dies per a inscriure’s a la nova Llançadora de Vila-real amb termini obert fins al dia 21 Últims dies per a inscriure’s a la nova Llançadora de Vila-real amb termini obert fins al dia 21

- 13 febrero, 2018 -

La tercera edició del programa servirà per a ajudar a 20 persones aturades a optimitzar la seua cerca de treball Últims dies per a inscriure’s a la nova Llançadora de Vila-real amb termini obert fins al dia 21

La tercera edició del programa servirà per a ajudar a 20 persones aturades a optimitzar la seua cerca de treball

Castellón Información

La III Llançadora d’Ocupació de Vila-real començarà a funcionar al març i servirà per a ajudar a 20 persones en situació de desocupació a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral. Per a açò, no es trobaran soles, sinó que comptaran amb l’ajuda i orientació de personal tècnic expert que els facilitarà noves eines de cerca i guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua ocupabilitat.

Persones destinatàries

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a joves menors de 35 anys, degudament inscrites com a demandants d’ocupació en el SEPE. Si les 20 places no es cobreixen amb perfils d’aquestes edats, es reserva la possibilitat que cinc puguen destinar-se a persones de major edat, fins als 59 anys.

Podran apuntar-se persones de qualsevol nivell formatiu (ESO, Formació Professional, Batxillerat, així com diplomatures o llicenciatures universitàries) i procedents de qualsevol sector laboral, tinguen o no experiència prèvia.

Termini d’inscripció
Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 21 de febrer de 2018 per a inscriure’s a través de la web de Llançadores (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, sol·licitant i presentant el formulari en el Registre General de l’Ajuntament de Vila-real, en horari de 8 a 14 hores. També podran consultar informació addicional en el telèfon 964 547 000.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *