Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
L’UJI acull el XIII Workshop on Empirical Research in Financial Accounting L’UJI acull el XIII Workshop on Empirical Research in Financial Accounting

- 21 enero, 2019 -

Se celebra del 23 al 25 de gener en el Edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social L’UJI acull el XIII Workshop on Empirical Research in Financial Accounting

Se celebra del 23 al 25 de gener en el Edifici de l’Escola de Doctorat i Consell Social

Castellón Información

Castelló acull la 13a edició del Workshop on Empirical Research in Financial Accounting, referent nacional sobre investigació empírica de comptabilitat financera.

Organitzat per la Càtedra AECA Carlos Cubillo de Comptabilitat i Auditoria, i patrocinat per aquesta, la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, la Càtedra Ciutat de Castelló, i el Departament de Finances i Comptabilitat, aquest fòrum comptarà amb conferenciants de primer ordre en la matèria com la professora Catherine Shakespeare (Ross School of Business, University of Michigan).

Aquest esdeveniment s’ha consolidat com una cita obligada per als investigadors europeus de l’àmbit de la comptabilitat. En ell es presenten i debaten ponències que han sigut prèviament seleccionades per un comité científic format per especialistes. Les ponències seleccionades tracten de temes diversos relacionats amb l’àrea de Comptabilitat Financera, com la qualitat de la informació financera i la Responsabilitat Social Corporativa, l’auditoria o l’impacte del compliment amb els estàndards comptables en el funcionament de les empreses i els mercats de capitals.

El programa s’obri amb la inauguració dimecres 23 de gener de 2019 a càrrec de Carmen Lázaro Guillamón, Vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I; la presidenta del Comité Organitzador i titular de la Càtedra AECA Carlos Cubillo de Comptabilitat i Auditoria, Belén Gill de Barnús; i Juan Manuel García Lara, president del Comité Científic del Congrés, i catedràtic de la Universitat Carlos III de Madrid.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *