domingo, 29 de noviembre, 2020  |  

- 16 noviembre, 2020 -

El termini de presentació de candidatures per a les diferents modalitats i àmbits finalitza el 27 de novembre de 2020

El termini de presentació de candidatures per a les diferents modalitats i àmbits finalitza el 27 de novembre de 2020

Castellón Información

La Universitat Jaume I de Castelló ha obert la convocatòria de premis als millors treballs de final de grau i de final de màster en el marc de diferents càtedres, aules universitàries i convenis. En total, hi ha convocats nou premis per un import de 7.250 euros. El termini de presentació de candidatures per a les diferents modalitats i àmbits finalitza el 27 de novembre de 2020.

Podrà beneficiar-se d’aquests guardons l’estudiantat de la Universitat Jaume I que haja presentat el seu treball final de grau o màster en el curs 2019-2020, encara que hi ha alguna modalitat específica que inclou també treballs presentats en cursos anteriors. Cada participant podrà optar amb un únic treball a més d’un premi en funció de l’àrea de coneixement afí i d’acord amb les bases publicades en el Tauler d’Anuncis Oficials (TAO).

En concret, els guardons convocats corresponen a l’Aula Zchimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular; la Càtedra BP de Medi Ambient Industrial; la Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans, EcoSistecMas, Aula Fundación Torrecid i Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de Castelló (COITIGCAS).

El jurat d’avaluació de les candidatures presentades estarà format per la directora de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, Amelia Simó, com a presidenta; el secretari de l’ESTCE, el professor Juan Ignacio Climente, en el mateix càrrec, i el vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modesto Fabra, com a vocal.

Els criteris per a l’avaluació dels treballs inclouen aspectes com la finalitat i els objectius del projecte, la coherència i la relació amb l’àmbit científic; el grau d’innovació i originalitat; la viabilitat del projecte, i la presentació o contribució al desenvolupament tecnològic.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario