Miércoles, 12 de agosto, 2020  |  
La rectora de l’UJI i delegada d’Igualtat de la CRUE, participa en el congrés d’innovació educativa de Monterrey La rectora de l’UJI i delegada d’Igualtat de la CRUE, participa en el congrés d’innovació educativa de Monterrey

- 14 diciembre, 2019 -

Serà una de les ponents del panell 'Dones que inspiren en l'educació' en el congrés més important d'Amèrica Latina La rectora de l’UJI i delegada d’Igualtat de la CRUE, participa en el congrés d’innovació educativa de Monterrey

Serà una de les ponents del panell ‘Dones que inspiren en l’educació‘ en el congrés més important d’Amèrica Latina

Castellón Información

La rectora de la Universitat Jaume I i delegada per a Polítiques d’Igualtat de la CRUE, Eva Alcón, participarà la setmana vinent en el 6é Congrés Internacional d’Innovació Educativa del Tecnològic de Monterrey, el més important d’Amèrica Llatina. Aquest fòrum de discussió i debat al voltant de la innovació educativa inclou en la seua edició de 2019 sis eixos temàtics: tendències educatives; tecnologies per a l’educació; gestió de la innovació educativa; innovació acadèmica de la salut; formació al llarg de la vida i emprenedoria educativa.

Alcón serà una de les ponents del panell ‘Dones que inspiren en l’educació‘, en el qual també intervindran la rectora de la Universidad Veracruzana, Sara Ladrón de Guevara; la vicerectora de la University of Cape Town, Mamokgethi Phakeng; i la presidenta del Colegio de México, Silvia Elena Giorguli Saucedo. L’editora de Times Higher Education, Sara Custer, actuarà de moderadora.

El programa de conferències magistrals inclou la participació de representants de més d’una desena d’universitats com l‘Harvard University; el Yale Center for Emotional Intelligence; la University of Alberta; la University of British Columbia, la Maastricht University o la University of Edinburgh.

El 6é Congrés Internacional d’Innovació Educativa ofereix més de 600 activitats entre ponències d’investigació, ponències d’innovació, panells, presentació de llibres, tallers, taules de networking i presentació de pòsters per part d’educadors i experts de diferents països i institucions de tot el món. L’edició del passat any es va tancar amb 3.695 participants de 21 països.

El TEC de Monterrey és, segons el QS Latin America Rànquings 2020, la millor universitat de Mèxic i la número 3 de tota Llatinoamèrica. En aquests moments, la Universitat Jaume I té signat un conveni de col·laboració i d’intercanvi amb la universitat mexicana.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *