Viernes, 22 de febrero, 2019  |  
Carlos Granell, del grup Geotec de l’UJI, nou membre del Consell de l’Associació de Laboratoris Europeus d’Informació Geogràfica Carlos Granell, del grup Geotec de l’UJI, nou membre del Consell de l’Associació de Laboratoris Europeus d’Informació Geogràfica

- 18 junio, 2018 -

El carrec té una durada de quatre anys i implica la presència espanyola en el consell de l'associació europea Carlos Granell, del grup Geotec de l’UJI, nou membre del Consell de l’Associació de Laboratoris Europeus d’Informació Geogràfica

El carrec té una durada de quatre anys i implica la presència espanyola en el consell de l’associació europea

Castellón Información

Carlos Granell, investigador del Geospatial Research Group de la Universitat Jaume I de Castelló ha sigut elegit membre del Consell de l’Associació de Laboratoris Europeus d’Informació Geogràfica durant la XXI Conferència en Ciències de la Geoinformació 2018 (Agile) celebrada la passada setmana en Lund (Suècia). El càrrec té una durada de quatre anys i implica la presència espanyola en el consell de l’associació europea.

Granell és investigador Ramón y Cajal en el Departament de Llenguatges i Sistemes informàtics i en l’Institut de Noves Tecnologies de la Imatge de la UJI. Amb anterioritat ha sigut investigador postdoctoral durant quasi quatre anys en el European Commission – Joint Research Centre (EC-JRC), a Ispra (Itàlia). I prèviament investigador postdoc en Geotec de 2006 a 2010. Graduat en Enginyeria Informàtica (2000), beca GVA-FPI (2003-2006) i doctorat en Informàtica (2006), té una extensa experiència en projectes de recerca nacionals i europeus, i és editor associat de revistes internacionals de prestigi dins de la seua disciplina.

El grup Geotec ha participat activament en la conferència amb diverses ponències, pòsters i l’organització de dues workshops que versaven sobre Open Data i Reproducibilidad de la recerca. Agile és una associació sense ànim de lucre fundada en 1998 per a promoure l’ensenyament acadèmic i la recerca en Informació Geogràfica a nivell europeu. Actualment Agile reuneix a més de 80 membres a Europa, principalment universitats, a la recerca de la cooperació amb la indústria i altres agents implicats en temàtiques relacionades amb la Informació Geogràfica.

Google+
Whatsapp Telegram


Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *