Viernes, 22 de junio, 2018  |  
L’UJI incrementa el seu nombre d’estudiants internacionals amb l’arribada de 204 alumnes L’UJI incrementa el seu nombre d’estudiants internacionals amb l’arribada de 204 alumnes

- 13 septiembre, 2017 -

La Jaume I dóna la benvinguda a l'alumnat entrant dels programes de mobilitat amb xarrades informatives L’UJI incrementa el seu nombre d’estudiants internacionals amb l’arribada de 204 alumnes

La Jaume I dóna la benvinguda a l’alumnat entrant dels programes de mobilitat amb xarrades informatives

Castellón Información

La presència d’estudiantat internacional augmentarà aquest semestre en el campus de la Universitat Jaume I en ascendir a 204 la xifra d’alumnes procedents d’universitats estrangeres que cursaran estudis de grau o màster a l’UJI a través de diferents programes d’intercanvi, la qual cosa suposa un increment respecte als 190 del primer semestre del curs passat. Concretament, dels 204 estudiants estrangers, 155 provenen d’Europa, nou d’Amèrica del Nord, 12 d’Amèrica Llatina i 28 d’Àsia, Àfrica i Oceania, als quals se sumen també com a estudiantat d’intercanvi entrant un total de 21 alumnes nacionals del programa SICUE.

Estudiants_Estrangers_17DLL04-1La Universitat ha donat la benvinguda a l’estudiantat entrant que ja es troba a Castelló amb un acte que ha inclòs xarrades informatives de caràcter pràctic i una visita guiada al campus. En l’acte, la vicerectora d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme de l’UJI, Inmaculada Fortanet, ha agraït l’estudiantat que haja triat l’UJI per a realitzar els seus estudis i ha destacat la qualitat de la Universitat Jaume I, la seua implicació amb les relacions internacionals i el tracte personalitzat que ofereix. Així, els ha instat a aprofitar al màxim la seua estada “perquè siga una experiència inoblidable tant en l’àmbit acadèmic com personal”.

L’acte ha comptat també amb la presència de la directora acadèmica de Multilingüisme, Noelia Ruiz, qui ha informat els assistents sobre els diferents cursos de llengües que s’ofereixen a la Universitat. A més, la Policia Local de Castelló ha donat als alumnes algunes normes de conducta i consells pràctics i, des de l’Oficina de Relacions Internacionals, se’ls ha informat sobre els estudis i els tràmits que han de realitzar per a la seua estada, el funcionament i serveis de l’UJI o el programa d’activitats culturals i lúdiques per a l’estudiantat internacional que organitza l’Oficina. Per a finalitzar la jornada han realitzat una visita guiada per les principals instal·lacions del campus.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *