Martes, 20 de agosto, 2019  |  
El Valencia CF es porta la victòria en la final de la XI edició del Trofeu de Futbol Aleví “Vila d’Almenara”  El Valencia CF es porta la victòria en la final de la XI edició del Trofeu de Futbol Aleví “Vila d’Almenara” 

- 20 abril, 2019 -

L’equip ’ché’ s’ha imposat en la gran final al CD Massamagrell per tres gols a un El Valencia CF es porta la victòria en la final de la XI edició del Trofeu de Futbol Aleví “Vila d’Almenara” 

L’equip ’ché’ s’ha imposat en la gran final al CD Massamagrell per tres gols a un

Castellón Información

Els camps de futbol de la Corona han acollit entre ahir divendres i aquest matí la celebració de la XI edició del Trofeu de Futbol Aleví ‘Vila d’Almenara’ amb la victòria en la final del Valencia CF que s’ha imposat al Massamagrell per 3 gols a 1. En l’encontre pel tercer i quart lloc el Cracks CF s’ha imposat per 4-2 al Villarreal. En les semifinals els valencianistes es van imposar als ‘groguets’ per 4-1 mentre que el Massamagrell va guanyar al Cracks per 3-1. També han participat en la lligueta prèvia del torneig l’Almenara Atlètic, el Sant Mateu, el Promesas Castalia i el Torresport.

Pel que respecta als premis individuals, destacar que el millor jugador del torneig ha sigut Yulian Serrano (Massamagrell), mentre que el millor porter ha sigut Marcos Expósito (Valencia CF). El màxim golejador ha sigut José Vila Tomás del Cracks, mentre que el millor jugador local ha sigut Carles Cruces. Els millors recull-pilotes han sigut Llorenç, Lassana, Fousemi i Yousseff.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *