sábado, 16 de enero, 2021  |  
Dèsset persones abandonen Compromís en Torreblanca «per la falta d’ètica» dels dos integrants que queden Dèsset persones abandonen Compromís en Torreblanca «per la falta d’ètica» dels dos integrants que queden

- 16 marzo, 2019 -

Segons el exregidor Carlos Garcia "ve a cuento del meu vot favorable al Pai del Golf" Dèsset persones abandonen Compromís en Torreblanca «per la falta d’ètica» dels dos integrants que queden

Segons el exregidor Carlos Garcia «ve a cuento del meu vot favorable al PAI del Golf»

Castellón Información

El regidor de Compromís Carlos L. Garcia  mes 17  afiliats  abandonen les files del partit per discrepàncies amb la direcció actual «d’una executiva obsoleta» segon han informat des de Compromís. Per al exregidor de Compromís «es lamentable aquesta situació on primen  mes els interessos personals  que els de tot un col·lectiu o els de un poble».

Segons el exregidor de Compromis “tot això ve a cuento del favorable vot meu al PAI del Golf on l’executiva volia que votarà NO sense tindre cap projecte alternatiu ni res mes la meua postura no ha variat mai seguis el Sr Garcia” i afegeix «el divendres es tenia que votar una llista i ahir ens adonem pel periòdic del ‘pucherazo’ eix la n 1 de la llista abans de votar ningú».

Per al portaveu Torreblanqui “ací nomes avisen als afiliats quan tenen que votar a les primàries i per interessos personals, per a coses tant importants, l’executiva decideix  sense consultar en ningú”.

Garcia recorda que en la passada legislatura ja va hi haure «una bona espantada», i que sempre se queda la mateixa persona assoles. El col·lectiu passarà a tindre 7 integrants en dret a vot dels  24 de abans, pràcticament la família mes tres.

Per a Carlos Garcia “la política no te que ser de confrontació  i de guerra permanent, que es lo que promou aquesta executiva tant nefasta per al poble, això es per a València o Madrid. Ací venim a consensuar postures per poder fer coses que beneficien a tots  i totes. Jo preferís  buscar les coses que ens uneixen en lloc de les que ens separen» ha afirmat el ex portaveu.

Per al exregidor torreblanquí aquesta situació «es molt surrealista, i mes si contes que està tot el que vam prometre complit, a falta de la rampa de l’església que prompte es farà, al estar ja el procediment de licitació tancat i amb la adjudicatària a punt de començar. Tot açò ho dic ara, fins aquest moment i després de 8 mesos i  tantes provocacions i actuacions per part de l’executiva que  son dos , no he volgut entrar en polèmiques, però açò es mereix una resposta. La pregunta es I ara que farem en la nostra  llista que volíem presentar avui?» .

Google+
Whatsapp Telegram