Jueves, 20 de febrero, 2020  |  
La setena Fira de la Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert es celebrarà el 12 i 13 d’octubre La setena Fira de la Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert es celebrarà el 12 i 13 d’octubre

- 4 septiembre, 2019 -

Els restaurants i bars de la localitat oferiran menús amb el requisit indispensable d'aportar aquesta hortalissa La setena Fira de la Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert es celebrarà el 12 i 13 d’octubre

Els restaurants i bars de la localitat oferiran menús amb el requisit indispensable d’aportar aquesta hortalissa

Castellón Información

La 7a edició de la Fira de la tomata de penjar d’Alcalà de Xivert tindrà lloc el segon cap de setmana d’octubre, en concret el dissabte 12 i el diumenge 13. Com en anteriors edicions, el recinte de la fira s’ubicarà a les principals carrers del centre històric d’Alcalà, amb la plaça de l’Església com a epicentre. A més de les parades amb productes artesanals i propis de la terra, destaquen els llocs de venda de tomata de penjar, així com la carpa del showcooking en què destacats cuiners explicaran les característiques gastronòmiques del producte.

De forma paral·lela a la celebració de la Fira, durant el mes d’octubre, diversos bars i restaurants de la localitat oferiran menús en els quals la tomata de penjar serà el principal protagonista. En breu, es donarà a conèixer i es repartirà la publicació en què apareix la programació de la Fira i els restaurants participants amb les seves propostes de menús.

Per part de l’Ajuntament d’Alcalà, ja s’ha donat a conèixer el cartell anunciador de la present edició i s’està en contacte amb expositors per tenir a punt tota l’organització d’aquest esdeveniment que, cada any, reuneix a milers de persones a la localitat .

“En el seu dia vam apostar per posar en marxa aquesta Fira com una forma de posar en valor un producte tan nostre com és la tomata de penjar i, amb el temps i l’esforç de l’Ajuntament, l’hem fet créixer i són moltes les persones que ja fan la seva visita obligada cada any. Seguirem fent més atractiva aquesta Fira i aconseguint que siguen encara més les persones que ens visiten, amb la repercussió econòmica positiva que suposa per als productors, comerciants i locals d’hostaleria del municipi”, ha destacat l’alcalde Francisco Juan.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *