Lunes, 14 de octubre, 2019  |  
La façana a l’Ermita de Vilavella els dies 3 i 4 de maig acull la projecció d’un espectacular concert hologràfic  La façana a l’Ermita de Vilavella els dies 3 i 4 de maig acull la projecció d’un espectacular concert hologràfic 

- 25 abril, 2019 -

L'Ajuntament presenta ‘Tempvs', un espectacle de llum, música i projeccions 3D co-dirigit pel cineasta local Oscar Boronat i José Vaaliña La façana a l’Ermita de Vilavella els dies 3 i 4 de maig acull la projecció d’un espectacular concert hologràfic 

L’Ajuntament presenta ‘Tempvs’, un espectacle de llum, música i projeccions 3D co-dirigit pel cineasta local Oscar Boronat i José Vaaliña

Castellón Información 

L’Ajuntament de Vilavella presenta ‘Tempvs’, un espectacle de llum, música i projeccions 3D creat per l’estudi barceloní Eyesberg Studio que es presentarà a l’Ermita de Sant Sebastià els dies 3 i 4 de maig.

Els assistents s’endinsaran en una obra d’art multimèdia que mescla elements èpics i romàntics; en forma de concert per a violí, viola i piano, on la música i la tecnologia es fusionaran harmònicament a través d’un “videomapping” projectat a la façana de l’Ermita.

El projecte, co-dirigit per Oscar Boronat (natural de La Vilavella) i José Vaaliña, ha estat desenvolupat per Eyesberg Studio, un estudi creatiu barceloní capdavanter en esdeveniments multimèdia. Els músics Víctor Ros i José Enrique Bouché, interpretaran la música de Pol Marqués de manera virtual; com hologrames que floten enfront de la façana, convertint aquest concert en un show totalment únic.

El vídeomàpping és una tècnica audiovisual on es projecten animacions sobre una superfície real, fent que aquesta projecció interactue sobre la mateixa arquitectura i aconseguint la sensació de tridimensionalitat.

El regidor de cultura, Sebastián Roglá, ha explicat que aquesta proposta cultural persegueix un doble objectiu: “d’una banda posar en valor el patrimoni local mitjançant l’ús de les noves tecnologies, i de l’altra, busca atraure visitants per tal de contribuir a la dinamització del Calvari i la localitat en general”.

L’espectacle tindrà lloc els dies 3 i 4 de Maig, amb diverses passes entre les 22.00 i les 00.00 hores cada nit. L’Ermita compta també amb accessos per a persones amb diversitat funcional.

Crèdits

TEMPVS

Creat per Eyesberg Studio

www.eyesbergstudio.com

Direcció Projecte: Oscar Boronat i Jose Vaaliña

Direcció Tècnica: Jose Vaaliña

Artistes Visuals: Jordi Massó / David Ros / Oscar Boronat / Jose Vaaliña / Joan Raventós

Regiduría i Producció: Eduard Catafal / Daniel Marzo

Composició musical: Pol Marqués

Arranjaments: Juan Antonio Ros

Intérprets: Jose Enrique Bouché (chelo) / Víctor Ros (violí)

Agraïments especials: Josep Lluis Abad

Partner Tecnológic: Smode (Fr)

www.smode.fr

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *