Domingo, 20 de enero, 2019  |  

- 12 enero, 2018 -

Els assistents aprendran a elaborar un menú setmanal per a portar una dieta equilibrada i saludable

Els assistents aprendran a elaborar un menú amb els aliments que cal menjar al llarg de la setmana per a portar una dieta equilibrada i saludable

Castellón Información

El taller ‘Elabora el teu menú setmanal’ tanca l’oferta formativa del Servei d’Esports de l’UJI per al primer semestre. El taller, que forma part de la proposta ‘Nutriversitat‘, s’impartirà el dimarts 30 de gener de 2018 al Pavelló Poliesportiu de 17 a 19 hores.

Els assistents al taller aprendran a elaborar un menú diari amb els aliments que cal menjar al llarg de la setmana per a portar una dieta equilibrada i saludable. La sessió serà impartida per Lina Granell i Eva Fortuño, especialistes en nutrició humana i dietètica.

‘Nutriversitat’ ha estat una de les propostes formatives del Servei d’Esports d’aquest semestre i ha consistit en un conjunt de tres tallers independents. En el primer, els assistents van elaborar una llista de la compra per a tenir un rebost saludable. El segon taller va abordar la importància de conèixer la informació de l’etiquetatge dels aliments. I, per últim, l’elaboració d’un menú diari amb els aliments que cal menjar al llarg de la setmana.

Les inscripcions per a aquest últim taller encara están obertes.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *